Nicky Önder-Pruim

Juli 2020

I.v.m. de afwezigheid van onze logopedist Nicky Önder-Pruim, kunnen we tot onze spijt geen logopedie meer verzorgen in Zoetermeer.

Ik ben Nicky Önder-Pruim, ik ben in juni 2016 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen en vanaf augustus 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als logopedist bij de praktijk van Yamina Bos in gezondheidscentrum Rokkeveen-oost in Zoetermeer.

Ik heb tijdens mijn opleiding twee stages in de vrije vestiging gelopen en een stage in een zorginstelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Tijdens deze stages heb ik ontzettend veel geleerd over alles wat met de logopedie te maken heeft. Tijdens mijn opleiding heb ik ook de keuzemodule Theaterlogopedie en de Minor Psychologie gevolgd. Deze waren beide erg leerzaam en lieten een hele andere kant van de logopedie zien, waar ik in mijn dagelijkse werkzaamheden nog steeds veel aan heb.

Ik ben werkzaam geweest in een vrije vestiging en heb ervaring in het onderzoeken en behandelen van kinderen en volwassenen met hele diverse hulpvragen en achtergronden.

Ter verbreding van mijn kennis en vaardigheden heb ik de volgende cursussen gevolgd:

  • Cursus Methode Heijkoop (Stichting De Trans)
  • Aan de slag met woordenschat (CED groep)

In de toekomst wil ik graag nog meer cursussen volgen, zodat mijn logopedische behandelingen up to date blijven en ik nieuwe inzichten en technieken kan inzetten ter bevordering van de kwaliteit van de logopedie.

Het belangrijkste voor mij in de logopedische behandeling is het kijken naar de behoefte en wensen van de cliënten en met een goede samenwerking tot een positief resultaat te komen!

Wie weet tot ziens bij ons in de praktijk!

Groetjes Nicky Önder-Pruim

 

Werkdag(en) en locatie(s)

  • Maandag:    –
  • Dinsdag:      Zoetermeer
  • Woensdag:  middag Zoetermeer
  • Donderdag: –
  • Vrijdag:        Zoetermeer

 

Telefonisch spreekuur

Dinsdag en vrijdag tussen 12.30-13.00 via 06-28424311

 

E-mail

Nicky@logopedie-bos.nl